ÇILGINTÜRKLER
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ÇILGINTÜRKLER

Dostluk ve Kardeşliğin Adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Fortis’te yeni heyecan

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
*
ÇILGINTÜRK
Yönetici
Yönetici

ÇILGINTÜRK

*

*

Fortis’te yeni heyecan Vide
MesajKonu: Fortis’te yeni heyecan Fortis’te yeni heyecan Icon_minitimeSalı Ocak 20, 2009 8:59 am

* *
Fortis’te yeni heyecan

Fortis Türkiye Kupası kura eşleşme Kupada çeyrek final kuraları çekildi, büyükler birbirleriyle eşleşmedi. Maçlar 28 Ocak ve 4 Şubat’ta oynayacak

Fortis Türkiye Kupası’nda çeyrek final kura çekimi İstanbul’da yapıldı. Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen kura çekimine, Futbol Federasyonu ve kulüp yetkilileri katıldı. Çeyrek finalde ilk maçların 28 Ocak’ta, rövanşların ise 4 Şubat’ta oynanacağı bildirildi.
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, Antalyaspor’u eleyeceklerini iddia etti. Sarsmaz, hiç bir maçın oynanmadan kazanılmadığını dile getirerek, “Geçen sene başımıza gelenleri biliyorsunuz. Antalyaspor saygı duyduğumuz takımlardan biri. İlk maçın Antalya’da olması bizim için avantaj. Şifo Mehmet orada çalıştığı için Beşiktaşlıların sempati duyduğu bir takım, gidip oynayacağız. Seyri en güzel maçları oynayacağız. Beşiktaş gibi oynarsak rahatlıkla turu atlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, Bursaspor ile eşleşerek şanslı bir kura çektiklerini söyledi. Bursaspor’un güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Perek, “Türkiye Ligi’nde hafife alınacak bir takım yok. Bursaspor bildiğimiz, tanıdığımız bir takım. Artık akraba gibi olduk. Gruptan beraber çıktık. Ümit ediyorum turu atlarız. Bu sene gerçekten şiddetle kupayı almayı arzu ediyoruz. İnşallah bu arzumuza ulaşırız. Bu sene iki kupayı birden almak istiyoruz” dedi.

FENERBAHÇE
BURSASPOR

GALATASARAY
SİVASSPOR

ANTALYASPOR
BEŞİKTAŞ

DENİZLİSPOR
ANKARASPOR
* *

Teşekkür Et

Fortis’te yeni heyecan

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön